2016. június 29., szerda

TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0152 Egészségfejlesztés az V. István Katolikus Szakközépiskola és Gimnázium, Árpád-házi Szent Margit Általános Iskolában pályázatának 2015/2016 tanévi szakmai beszámolója

A pályázat első évi nyomon követéseként kollegáimmal folytattuk az előző éven megkezdett programrészeket. A fóliasátor kis gondozói egész éven szorgalmasan művelték, gondozták az elültetett növényeket. A mag elültetésétől, a termés betakarításáig megfigyelték a növények fejlődését. És munkájuk gyümölcseit meg is kóstolták. A napközikben folyamatosan, heti rendszerességgel zajlottak az egészséges életmóddal, táplálkozással, személyi higiéniával, balesetvédelemmel kapcsolatos elméleti és gyakorlati foglalkozások. Amelyek erősítették az egészségtudatos magatartás kialakítását, és az egészség megőrzésének fontosságát. Emellett fontos szerepe volt egész évben a rendszeres mozgásnak, sportolásnak, a szabadidő hasznos eltöltésének. A tanév során egészségnapot, és közel 10 sportversenyt rendeztünk, amelyben rendszeresen használtuk a pályázatban beszerzésre került sporteszközöket. A szülők és tanárok nagy örömére, minden rendezvényünk a diákok aktív közreműködésével zajlott le. Megmozgatva ezzel a tanuló ifjúságot.
A versenyekről, rendezvényekről készült fotók a facebook.com Katolikus Keri, és a Szent Margit Általános Iskola oldalán megtekinthetők.
Reméljük, hogy a következő tanévben is számíthatunk pedagógusaink, tanítványaink szorgalmas, kitartó munkájára, ügyességére! 

Jövőre folytatása következik! Ugyanúgy, ugyanitt!
Szabóné Hornyák Emőke
szakmai vezető

Sátoraljaújhely, 2016. június 28.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése